Föremålet för bolaget är Cateringverksamhet. Tjänster och konsultation inom kök, restaurang, catering samt förvaltning och handel med fast egendom och förvaltning av lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Företaget ska bedriva matlagning i privatpersoners hem. Uthyrning av kökspersonal, köksmaskiner och utrustning. Inköp och återförsäljning av köksutrustning. Charktillverkning och förädling av grödor. Företaget avser bygga restaurangkök, viltslakteri och produktionskök.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 7 344 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 473 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 474 |
Årets resultat (tkr) | 376 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 682 |
Antal anställda | 3 |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 7 344 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 473 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 474 |
Årets resultat (tkr) | 376 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 240 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 442 |
Tillgångar (tkr) | 1 682 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 426 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 256 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 682 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 448 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 6.4% |
Soliditet | 25.3% |
Kassalikviditet | 114.8% |
Föremålet för bolaget är Cateringverksamhet. Tjänster och konsultation inom kök, restaurang, catering samt förvaltning och handel med fast egendom och förvaltning av lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Företaget ska bedriva matlagning i privatpersoners hem. Uthyrning av kökspersonal, köksmaskiner och utrustning. Inköp och återförsäljning av köksutrustning. Charktillverkning och förädling av grödor. Företaget avser bygga restaurangkök, viltslakteri och produktionskök.